Cesta de la compra

Sopars a la fresca. Amanides, salses, pans, marinats i altres receptes de l'estiu

Autor Myrto Kalle

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

Sopars a la fresca. Amanides, salses, pans, marinats i altres receptes de l'estiu
-5% dto.    21,90€
20,81€
Ahorra 1,10€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

  • Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS
  • ISBN13 9788419259561
  • ISBN10 841925956X
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 224
  • Colección Divulgació
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone
  • Audiencia General / "Trade"

Materias

Recetarios

Sopars a la fresca. Amanides, salses, pans, marinats i altres receptes de l'estiu

Autor Myrto Kalle

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

-5% dto.    21,90€
20,81€
Ahorra 1,10€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
Envío GRATUITO a partir de 19€

a España peninsular

Envíos en 24/48h

-5% dto en todos los libros

Recogida GRATUITA en Librería

¡Ven y déjate sorprender!

Detalles del libro

Les millors receptes per gaudir dels sopars d'estiu a l'aire lliure: senzilles, saboroses i amb un toc que et transporta a Grècia.

Sardinada al balcó, una taula ben assortida d'amanides i formatges, o simplement una foccacia per a un sopar improvisat de divendres: l'estiu és la millor època de l'any per reunir-nos sense pressa al voltant d'un bon àpat, acompanyats d'amics i família.

Myrto Kalle ens porta més de 50 receptes de temporada, idònies per compartir a l'aire lliure, i sempre amb un toc de la seva Grècia natal. Tzatzikis, cremes fredes, marinats, salses, pastissos de verdures... Senzills i ràpids de preparar, tots els plats venen amanits amb històries i trucs que faran les delícies de grans i petits en les llargues sobretaules d'estiu.

Materias

Recetarios