Cesta de la compra

Els pèsols, com preparar-los 10 vegades

Autor Òscar Gómez

Editorial SD·EDICIONS

Els pèsols, com preparar-los 10 vegades
-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponibilidad limitada, recíbelo en 7 días. Uno de nuestros libreros lo conseguirá para ti.
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788412531688
  • ISBN10 841253168X
  • Tipo LIBRO
  • Colección Productes de mercat #
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Els pèsols, com preparar-los 10 vegades

Autor Òscar Gómez

Editorial SD·EDICIONS

-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponibilidad limitada, recíbelo en 7 días. Uno de nuestros libreros lo conseguirá para ti.
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Òscar Gómez col·laborador del suplement Què Fem? del diari La Vanguardia de l'any 2013 al 2019 escrivint articles sobre gastronomia i restauració. Col·laborador al portal Gastronosfera.com des de l'any 2013, escrivint sobre història gastronòmica, literatura, escapades, receptes i restaurants. Autor del blog decuina.net des de 2007. Col·laborador puntual a la revista "Cuina" fent reportatges gastronòmics. Ambaixador digital del mercat de la Boqueria durant el 2020 amb motiu del seu 180è aniversari. Autor d?Històries de cuina, plats i relats (2018), juntament amb Lluís Rey, llibre guanyador del III premi internacional de literatura gastronòmica Ciutat de Benicarló. Coautor, juntament amb el forner Daniel Jordà, del llibre Love is in the Bread, Panes creativos (2016). També ha participat en els llibres "Kitsch" Barcelona (Anna Pujadas, 2016) i "365barcelona2 (The Glutton Club, 2013).


Materias

Recetarios

Más libros de Òscar Gómez, Lluís Rey