La cultura del formatge. 300 formatges i una estrella Michelin
Editorial EDITORIAL EFADÓS
España peninsular
- Editorial EDITORIAL EFADÓS
- ISBN13 9788419239532
- ISBN10 8419239534
- Tipo LIBRO
- Páginas 240
- Colección GOURMET
- Año de Edición 2023
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
GastronomiaLa cultura del formatge. 300 formatges i una estrella Michelin
Editorial EDITORIAL EFADÓS
España peninsular
Detalles del libro
Toni Gerez, cap de sala i sommelier a Castell Peralada Restaurant, establiment amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol, ha estat recentment guardonat amb el premi de la Guia Michelin com a Millor servei de sala d’Espanya i Portugal 2023.
"La cultura del formatge" ofereix una infinitat de coneixements que giren entorn del formatge, producte que des de sempre ha captivat i apassionat l’autor. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració aprenent dia a dia de l’experiència.
Aquest llibre ens aproxima a les diferents formes d’elaboració i conté una selecció de gairebé 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, una guia pràctica de maridatge i consells de degustació i conservació.