Cesta de la compra

La cultura del formatge. 300 formatges i una estrella Michelin

Autor Toni Gerez

Editorial EDITORIAL EFADÓS

La cultura del formatge. 300 formatges i una estrella Michelin
-5% dto.    32,00€
30,40€
Ahorra 1,60€
Disponibilidad limitada, recíbelo en 7 días. Uno de nuestros libreros lo conseguirá para ti.
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial EDITORIAL EFADÓS
  • ISBN13 9788419239532
  • ISBN10 8419239534
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 240
  • Colección GOURMET
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Gastronomia

La cultura del formatge. 300 formatges i una estrella Michelin

Autor Toni Gerez

Editorial EDITORIAL EFADÓS

-5% dto.    32,00€
30,40€
Ahorra 1,60€
Disponibilidad limitada, recíbelo en 7 días. Uno de nuestros libreros lo conseguirá para ti.
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Toni Gerez, cap de sala i sommelier a Castell Peralada Restaurant, establiment amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol, ha estat recentment guardonat amb el premi de la Guia Michelin com a Millor servei de sala d’Espanya i Portugal 2023.
"La cultura del formatge" ofereix una infinitat de coneixements que giren entorn del formatge, producte que des de sempre ha captivat i apassionat l’autor. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració aprenent dia a dia de l’experiència.
Aquest llibre ens aproxima a les diferents formes d’elaboració i conté una selecció de gairebé 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, una guia pràctica de maridatge i consells de degustació i conservació.

Materias

Gastronomia