Cuina mallorquina vegetariana
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
-5% dto. 16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
- ISBN13 9788416163458
- ISBN10 8416163456
- Tipo LIBRO
- Páginas 144
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Cuina mallorquina vegetariana
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
-5% dto. 16,00€
15,20€
Ahorra 0,80€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
Tres cuineres vegetarianes, tres fotògrafs, quatre tastadors, productes de temporada i ecològics, un grapat de receptes i consells culinaris, dotze dinars de diumenge, una cultura, una tradició, un polsim de creativitat i un polsim d'il·lusió. Aquests són els ingredients que han utilitzat les tres autores d?aquest llibre per a recuperar i elaborar receptes mallorquines tradicionalment vegetarianes i adaptar-ne d'altres introduint ingredients com el seitan i la soja.