Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Maremar

Puig, Elisenda
17,00€
Disponibilidad Normal 7 días

Maremar narra la història de la Jalila, una noia que fuig de la guerra de Síria i arriba a l?illa de Lesbos, Grècia. En Cesc, un home compromès amb la solidaritat dels refugiats, i l'Eva, la seva parella, l'ajuden a instal·lar-se a Barcelona. A través d'escenaris geogràfics diversos, que conflueixen a la ciutat, la Jalila analitza l...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónMaremar narra la història de la Jalila, una noia que fuig de la guerra de Síria i arriba a l?illa de Lesbos, Grècia. En Cesc, un home compromès amb la solidaritat dels refugiats, i l'Eva, la seva parella, l'ajuden a instal·lar-se a Barcelona.
A través d'escenaris geogràfics diversos, que conflueixen a la ciutat, la Jalila analitza la seva experiència i altres aspectes de l'exili. A més, la noia coneix en Joan, germà del seu pare adoptiu, un periodista amb qui inicia una història d'amor.
Un fet misteriós, associat a una vella masia, als avis d'en Cesc i a la postguerra uneix el passat i el present. Com si un mateix dolor s'assimilés, des de latituds i èpoques ben diverses, el sofriment de la Jalila es relaciona amb altres formes afins de patiment, que en Joan ha documentat arreu del món. La conscienciació de la Jalila, juntament amb el treball fotogràfic d'en Joan, converteixen les tràgiques vicissituds que conflueixen a Maremar en una vindicació de la força transformadora de la dignitat humana.

Elisenda Puig i Salvador va néixer a Badalona. És llicenciada en Filosofia i Lletres i en Filologia catalana per la Universitat de Barcelona. Ha estat professora de literatura i llengua catalanes a educació secundària, i de dramatització a l'aula a la Facultat de Formació del Professorat de Barcelona, a l?UCE de Prada de Conflent, a la FUB de Manresa i en d'altres col·legis i centres educatius.
Maremar és la seva primera novel·la.