Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más
4 de mayo

Més enllà del vi_ DQ Conca de Barberà

Més enllà del vi_ DQ Conca de Barberà
Més enllà del vi_ DQ Conca de Barberà

Més enllà del vi_ DQ Conca de Barberà

37,00€
Consulte disponibilidad

La Conca de Barberà sorprèn, convida, captiva… enamora pel passat encara viu en el present i que es projecta en el futur, orgullosa dels propis orígens. I és el triomf d’aquesta lluminositat desbordant el que defineix el paisatge de la Conca de Barberà. Com a factor determinant, desencadena una dansa que provoca una harmonia antiga am...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

La Conca de Barberà sorprèn, convida, captiva… enamora pel passat encara viu en el present i que es projecta en el futur, orgullosa dels propis orígens.
I és el triomf d’aquesta lluminositat desbordant el que defineix el paisatge de la Conca de Barberà. Com a factor determinant, desencadena una dansa que provoca una harmonia antiga amb els elements naturals que juguen a esculpir la història d’aquest territori amb una forta vocació vinícola. Signes evidents d’una civilització que mereix ser retratada per explicar com és avui, amb el respecte i la humilitat que els viticultors i els vinyaters de la Conca han sabut representar tan bé.
La Conca respira, viu una existència particular, una llum pròpia i els seus productes són així mateix el fruit d’una tradició consolidada que rau en la intel·ligència d’un gest que ha transformat tot el paisatge en un anhel que encara avui aconsegueix fer somniar un món capaç de produir una visió: el Monestir de Santa Maria de Poblet.