Volianes de paper. Dictats per aprendre català i gaudir de la literatura

16,00

Sin impuestos: 15,38

Autor/es
AA. VV.
ISBN13
9788494425837
ISBN10
8494425838
Tipo
LIBRO
Páginas
216
Año de Edición
2016
Idioma
castellano
Encuadernación
Paperback
Editorial:
VOLIANA EDICIONS
Disponibilidad:
Consulte disponibilidad

No puntuado
Opinar

Els professors que hem intervingut en la gènesi i en la recopilació d’aquestes Volianes de paper estem convençuts que el dictat continua essent, en l’època de les pantalles, el facebook, el twiter, el whatsapp (i mil aplicacions electròniques més que vindran), una pràctica útil per a l’aprenentatge, l’avaluació, l’autocontrol i la reflexió.


 


Volianes de paper és un recull de textos de molts escriptors i escriptores en català, una selecció a cura de Rosa Roca Riera i Jordi Solé i Camardons, i pròlegs a càrrec de Màrius Serra i Jenny Suk (El Gran Dictat). No només és un recull de textos actuals, suggerents i plens d’emoció: també és una autèntica antologia literària dels autors i autores de Voliana Edicions.

La voluntat d'aquest recull és esdevenir una eina útil per als professors i professores de català del nostre país, que utilitzen el dictat com una eina d'aprenentatge de la nostra llengua. El dictat continua essent, en l’era de les pantalles, el facebook, el twitter i el whatsapp, una pràctica útil per l’aprenentatge, l’avaluació, l’autocontrol i la reflexió. Potser no en som conscients, però totes aquestes xarxes socials i noves eines fan que passem moltes hores escrivint, i és bo practicar per fer-ho bé.
 
Fer un dictat és una activitat que ens ajuda a treballar moltes de les nostres capacitats: ens hem de concentrar i fer una escolta activa i atenta; cal que ens fixem en els aspectes ortogràfics i sintàctics; ens obliga a estar atents a la pronúncia i a la dicció. I a vegades, a més a més, ens descobreix un text o un autor que desconeixíem. - See more at: https://www.omnium.cat/activitats/presentacio-sabadell-del-llibre-volianes-de-paper#sthash.jlF5cWgL.dpuf

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es