Warenkorb

De la cuina a la taula en 10 minuts. 3 passos i llest (Lékué)

Autor Lékué

Editorial EDITORIAL AMAT

De la cuina a la taula en 10 minuts. 3 passos i llest (Lékué)
-5% Rabatt.    9,95€
9,46€
Speichern 0,50€
  • Verlag EDITORIAL AMAT
  • ISBN13 9788497356701
  • ISBN10 8497356705
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 96
  • Jahr der Ausgabe 2012
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

Abschnitte

Rezepte

De la cuina a la taula en 10 minuts. 3 passos i llest (Lékué)

Autor Lékué

Editorial EDITORIAL AMAT

-5% Rabatt.    9,95€
9,46€
Speichern 0,50€
Nicht online verfügbar, aber unsere buchhändlerinnen können die verfügbarkeit prüfen, um dir eine schätzung zu geben, wann wir es für dich bereit haben könnten.

Expertinnen Buchhändlerinnen
Persönliche Beratung
Versand in 24/48h
-5% Rabatt auf alle Bücher
Danke für den Einkauf
in echten Buchhandlungen.
KOSTENLOSE Abholung in der Buchhandlung
Kommen Sie und lassen Sie sich überraschen!

Buch Details

Fàcils i ràpides receptes explicades i il?lustrades, pas a pas, per a cuinar amb microones. Innovaràs en el teu menú diari i milloraràs les teves habilitats de cuina i la teva alimentació. Conèixer millor quins son els elements necessaris per seguir una alimentació equilibrada i quin és el seu temps de preparació ha estat el punt de partida d?aquest llibre de 35 receptes per a microones desenvolupades juntament amb Fundació Alícia. Receptes que prepararàs en només 10 minuts i en 3 passos i amb les que a més a més podràs conèixer consells necessaris per millorar el resultat dels seus plats. Recomanat per a tots aquells que vulguin estalviar temps a la cuina sense renunciar a cuinar plats deliciosos i sans. Per a la preparació de les receptes, s?ha comptat amb els millors cuiners, químics, tecnòlegs d?aliments, nutricionistes i dissenyadors. Inclou il?lustracions i fotografies que expliquen gràficament la elaboració de les receptes. Receptes amb ingredients que trobes a la cantonada de casa. Les 35 receptes son fàcils i molt ràpides de cuinar. Ferran Adrià és col?laborador de la Fundació Alícia, fundació dedicada a la innovació tecnològica en la cuina i que treballa per ser un referent dins l?àmbit de la investigació aplicada a la cuina.
  • Verlag EDITORIAL AMAT
  • ISBN13 9788497356701
  • ISBN10 8497356705
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 96
  • Jahr der Ausgabe 2012
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

Abschnitte

Rezepte