Shopping Cart

De la cuina a la taula en 10 minuts. 3 passos i llest (Lékué)

Autor Lékué

Editorial EDITORIAL AMAT

De la cuina a la taula en 10 minuts. 3 passos i llest (Lékué)
-5% disc.    9,95€
9,46€
Save 0,50€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDITORIAL AMAT
  • ISBN13 9788497356701
  • ISBN10 8497356705
  • Type Book
  • Pages 96
  • Published 2012
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Sections

Recipes

De la cuina a la taula en 10 minuts. 3 passos i llest (Lékué)

Autor Lékué

Editorial EDITORIAL AMAT

-5% disc.    9,95€
9,46€
Save 0,50€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Fàcils i ràpides receptes explicades i il?lustrades, pas a pas, per a cuinar amb microones. Innovaràs en el teu menú diari i milloraràs les teves habilitats de cuina i la teva alimentació. Conèixer millor quins son els elements necessaris per seguir una alimentació equilibrada i quin és el seu temps de preparació ha estat el punt de partida d?aquest llibre de 35 receptes per a microones desenvolupades juntament amb Fundació Alícia. Receptes que prepararàs en només 10 minuts i en 3 passos i amb les que a més a més podràs conèixer consells necessaris per millorar el resultat dels seus plats. Recomanat per a tots aquells que vulguin estalviar temps a la cuina sense renunciar a cuinar plats deliciosos i sans. Per a la preparació de les receptes, s?ha comptat amb els millors cuiners, químics, tecnòlegs d?aliments, nutricionistes i dissenyadors. Inclou il?lustracions i fotografies que expliquen gràficament la elaboració de les receptes. Receptes amb ingredients que trobes a la cantonada de casa. Les 35 receptes son fàcils i molt ràpides de cuinar. Ferran Adrià és col?laborador de la Fundació Alícia, fundació dedicada a la innovació tecnològica en la cuina i que treballa per ser un referent dins l?àmbit de la investigació aplicada a la cuina.

Sections

Recipes