Warenkorb

Cuinar per ser feliç

Autor Carme Ruscalleda

Editorial COLUMNA

Cuinar per ser feliç
-5% Rabatt.    21,10€
20,05€
Speichern 1,06€
Nicht online verfügbar, aber unsere buchhändlerinnen können die verfügbarkeit prüfen, um dir eine schätzung zu geben, wann wir es für dich bereit haben könnten.
Kostenloser Versand
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag COLUMNA
  • ISBN13 9788466401715
  • ISBN10 8466401717
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 1
  • Sammlung COL.LECCIO CUINA
  • Jahr der Ausgabe 2006
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

Cuinar per ser feliç

Autor Carme Ruscalleda

Editorial COLUMNA

-5% Rabatt.    21,10€
20,05€
Speichern 1,06€
Nicht online verfügbar, aber unsere buchhändlerinnen können die verfügbarkeit prüfen, um dir eine schätzung zu geben, wann wir es für dich bereit haben könnten.
Kostenloser Versand
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

Carme Ruscalleda posa el seu coneixement i saviesa professionals a 1'abast de tothom que vulgui gaudir d'una cuina sana, natural i plaent. Cuinar per ser feliç vol ser útil per a la cuina de cada dia i per a la de les ocasions especials, quan volem oferir un àpat singular a1s amics o a la família.Combinant la tradició de les àvies amb la innovació més recent, Carme Ruscalleda presenta més de 100 receptes fàcils i ràpides de fer que defugen l'artifici i la sofisticació exagerats. No us enganyeu: en aquest llibre no hi ha propostes complicades, amb ingredients difícils d'aconseguir. Tot el que s'hi explica es pot elaborar en una cuina domèstica i amb productes naturals a l'abast de tothom en els mercats del nostre país.Organitzades seguint les estacions de 1'any, les receptes -tant de plats principals, de postres com de rebost- s'adapten a les nostres necessitats de cada moment, i hi trobarem des d'una senzilla sopa escaldada a un civet de senglar, passant per un bacallà de quaresma, un suquet de festa major o un capó de Nadal.Amb explicacions detallades de com fer cada plat i com presentar-lo a taula, Carme Ruscalleda ens revela també alguns trucs perquè el resultat sigui tot un èxit. Sempre amb la intenció que un acte com el de seure a taula per menjar constitueixi una font de salut i de plaer per a tots els comensals.

Mehr Bücher von Carme Ruscalleda