Shopping Cart

Cuinar per ser feliç

Autor Carme Ruscalleda

Editorial COLUMNA

Cuinar per ser feliç
-5% disc.    21,10€
20,05€
Save 1,06€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher COLUMNA
  • ISBN13 9788466401715
  • ISBN10 8466401717
  • Type Book
  • Pages 1
  • Collection COL.LECCIO CUINA
  • Published 2006
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Cuinar per ser feliç

Autor Carme Ruscalleda

Editorial COLUMNA

-5% disc.    21,10€
20,05€
Save 1,06€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Carme Ruscalleda posa el seu coneixement i saviesa professionals a 1'abast de tothom que vulgui gaudir d'una cuina sana, natural i plaent. Cuinar per ser feliç vol ser útil per a la cuina de cada dia i per a la de les ocasions especials, quan volem oferir un àpat singular a1s amics o a la família.Combinant la tradició de les àvies amb la innovació més recent, Carme Ruscalleda presenta més de 100 receptes fàcils i ràpides de fer que defugen l'artifici i la sofisticació exagerats. No us enganyeu: en aquest llibre no hi ha propostes complicades, amb ingredients difícils d'aconseguir. Tot el que s'hi explica es pot elaborar en una cuina domèstica i amb productes naturals a l'abast de tothom en els mercats del nostre país.Organitzades seguint les estacions de 1'any, les receptes -tant de plats principals, de postres com de rebost- s'adapten a les nostres necessitats de cada moment, i hi trobarem des d'una senzilla sopa escaldada a un civet de senglar, passant per un bacallà de quaresma, un suquet de festa major o un capó de Nadal.Amb explicacions detallades de com fer cada plat i com presentar-lo a taula, Carme Ruscalleda ens revela també alguns trucs perquè el resultat sigui tot un èxit. Sempre amb la intenció que un acte com el de seure a taula per menjar constitueixi una font de salut i de plaer per a tots els comensals.

More books by Carme Ruscalleda