Warenkorb

La química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses

Autor Claudi Mans

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

La química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses
-5% Rabatt.    23,00€
21,85€
Speichern 1,15€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand
Festland Spanien
  • Verlag PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
  • ISBN13 9788447539741
  • ISBN10 8447539741
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 268
  • Sammlung Catàlisi #
  • Jahr der Ausgabe 2000
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

Themen

Chemie

La química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses

Autor Claudi Mans

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

-5% Rabatt.    23,00€
21,85€
Speichern 1,15€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand
Festland Spanien

Buch Details

Els additius alimentaris comporten un risc per a la salut? El cafè, com més intens més cafeïna conté? Quins són els perills del microones? Les ecoboles, renten o no? Si podem obrir una ampolla de cava, per què no convé destapar una olla de pressió? Què són les antibombolles? Valen la pena, els cotxes híbrids? Es pot desconstruir, una pintura de Miró? La química té respostes per a totes aquestes preguntes i moltes més. Amb un estil planer i humorístic, Claudi Mans aplega a La química de cada dia una vintena d?articles que tracten temes molt diversos sobre la química i la ciència dels aliments i la cuina, relligats amb un mateix fil: la voluntat d?ajudar a comprendre fenòmens i situacions de cada dia.

Themen

Chemie

Mehr Bücher von Claudi Mans