La química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses
Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
Mainland Spain
- Publisher PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
- ISBN13 9788447539741
- ISBN10 8447539741
- Type BOOK
- Pages 268
- Collection Catàlisi #
- Published 2000
- Language Catalan
- Bookbinding Rustic
Subjects
ChemistryLa química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses
Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
Mainland Spain
Book details
Els additius alimentaris comporten un risc per a la salut? El cafè, com més intens més cafeïna conté? Quins són els perills del microones? Les ecoboles, renten o no? Si podem obrir una ampolla de cava, per què no convé destapar una olla de pressió? Què són les antibombolles? Valen la pena, els cotxes híbrids? Es pot desconstruir, una pintura de Miró? La química té respostes per a totes aquestes preguntes i moltes més. Amb un estil planer i humorístic, Claudi Mans aplega a La química de cada dia una vintena d?articles que tracten temes molt diversos sobre la química i la ciència dels aliments i la cuina, relligats amb un mateix fil: la voluntat d?ajudar a comprendre fenòmens i situacions de cada dia.