Shopping Cart

La química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses

Autor Claudi Mans

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

La química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses
-5% disc.    23,00€
21,85€
Save 1,15€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
  • ISBN13 9788447539741
  • ISBN10 8447539741
  • Type BOOK
  • Pages 268
  • Collection Catàlisi #
  • Published 2000
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Subjects

Chemistry

La química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses

Autor Claudi Mans

Editorial PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA

-5% disc.    23,00€
21,85€
Save 1,15€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book details

Els additius alimentaris comporten un risc per a la salut? El cafè, com més intens més cafeïna conté? Quins són els perills del microones? Les ecoboles, renten o no? Si podem obrir una ampolla de cava, per què no convé destapar una olla de pressió? Què són les antibombolles? Valen la pena, els cotxes híbrids? Es pot desconstruir, una pintura de Miró? La química té respostes per a totes aquestes preguntes i moltes més. Amb un estil planer i humorístic, Claudi Mans aplega a La química de cada dia una vintena d?articles que tracten temes molt diversos sobre la química i la ciència dels aliments i la cuina, relligats amb un mateix fil: la voluntat d?ajudar a comprendre fenòmens i situacions de cada dia.

Subjects

Chemistry

More books by Claudi Mans