Warenkorb

1000 receptes d'or

Autor Karlos Arguiñano

Editorial COLUMNA

1000 receptes d'or
-5% Rabatt.    17,90€
17,00€
Speichern 0,89€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag COLUMNA
  • ISBN13 9788466426459
  • ISBN10 8466426450
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 720
  • Sammlung NO FICCIÓ COLUMNA #
  • Jahr der Ausgabe 2020
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

1000 receptes d'or

Autor Karlos Arguiñano

Editorial COLUMNA

-5% Rabatt.    17,90€
17,00€
Speichern 0,89€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

Ara que té setanta anys i en fa cinquanta que cuina, Karlos Arguiñano ens porta un ampli receptari que configura el millor testimoni de la seva experiència i amor per la gastronomia. Mil receptes que són un homenatge a tots els elements que l’han portat a convertir-se en el cuiner de referència de milions de llars. Una cura i amor únics per la matèria primera, elaboracions senzilles aptes per a tot tipus de cuiners, consells que donen als plats un toc especial i una proposta prou àmplia per fer contents tots els paladars i ocasions. Receptes d’elaboració pròpia per gaudir-ne en família o amb amics de les quals emana aquella alegria contagiosa que tan bé el defineix a ell i a la seva cuina.

Karlos Arguiñano se inscribió con diecisiete años en la Escuela de Hostelería del Hotel Euromar, en Zarauz, y, tras un intensoperiplo formativo que le llevó a viajar por diversos países, fundó en 1979 su propio restaurante. En poco tiempo, el establecimientoocupó un lugar destacado en las guías gastronómicas españolas y fue distinguido en 1985 con una estrella Michelin.Desde entonces, Karlos Arguiñano se ha convertido en el cocinero más popular de nuestro país, con más de seis milprogramas de televisión emitidos y numerosos galardones que avalan su prestigio. En la actualidad conduce diariamenteel programa Karlos Arguiñano en tu cocina, en Antena 3.