Warenkorb

Cuintes
-5% Rabatt.    15,90€
15,11€
Speichern 0,80€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490349878
  • ISBN10 8490349878
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 248
  • Sammlung Narrativa
  • Jahr der Ausgabe 2020
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden
-5% Rabatt.    15,90€
15,11€
Speichern 0,80€
Nicht verfügbar, verfügbarkeit bestätigen
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

Biografía del autor
David Solé i Torné (Tarragona, 1967). Després d'estudiar a l'Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona i diplomar-se com a primer de la seva promoció, va dedicar un temps a fer diferents estades professionals a restaurants i hotels d'arreu del món (Cuba, Mèxic, Suïssa...). El 1992 es posa a treballar al restaurant familiar i es converteix en la Tercera Generació de la Cuina Tradicional de Tarragona fins al dia d'avui. El 2007 obté el certificat professional de Sommelier per la URV de Tarragona. Al llarg de tot aquest temps, ha escrit onze llibres de cuina, un dels quals va guanyar el premi a millor llibre de te del món, un altre al millor monogràfic del món escrit en llengua catalana, i encara d'altres fets amb l'antropòleg Eudald Carbonell o amb el fotògraf Pep Escoda. Ha estat col·laborador habitual de Catalunya Ràdio, Tarragona Ràdio i ha fet programes televisius per a Televisió de Catalunya, TVE, Canal Cocina, Canal Reus i altres televisions privades. Ha escrit articles per a diferents mitjans de comunicació i n'ha assessorat d'altres, com és el cas de The New York Times. Ha realitzat xerrades en diversos centres educatius i showcookings per a diferents col·lectius, a banda de combinar la feina habitual amb la docència.