Warenkorb

La Cuina dels Pescadors de la Costa Daurada. Receptes tradicionals

Autor David Solé i Torné

Editorial EL FARELL EDICIONS

La Cuina dels Pescadors de la Costa Daurada. Receptes tradicionals
-5% Rabatt.    17,00€
16,15€
Speichern 0,85€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag EL FARELL EDICIONS
  • ISBN13 9788492811663
  • ISBN10 8492811668
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 144
  • Sammlung Rebost i Cuina
  • Jahr der Ausgabe 2015
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

La Cuina dels Pescadors de la Costa Daurada. Receptes tradicionals

Autor David Solé i Torné

Editorial EL FARELL EDICIONS

-5% Rabatt.    17,00€
16,15€
Speichern 0,85€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d'una forma de cuinar exemplar. Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l'àrea d'influència de la mar. La cuina d'"abordo" és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és d'una sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l'arròs i els fideus, la picada, l'allioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada.