La Cuina dels Pescadors de la Costa Daurada. Receptes tradicionals
Editorial EL FARELL EDICIONS
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Festland Spanien
- Verlag EL FARELL EDICIONS
- ISBN13 9788492811663
- ISBN10 8492811668
- Gegenstandsart Buch
- Buchseiten 144
- Sammlung Rebost i Cuina
- Jahr der Ausgabe 2015
- Sprache Katalanisch
- Bindung Gebunden
La Cuina dels Pescadors de la Costa Daurada. Receptes tradicionals
Editorial EL FARELL EDICIONS
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Festland Spanien
Buch Details
Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d'una forma de cuinar exemplar. Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l'àrea d'influència de la mar. La cuina d'"abordo" és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és d'una sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l'arròs i els fideus, la picada, l'allioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada.