La millor cuina de l'illa de Menorca
Editorial VIENA EDICIONS
-5% Rabatt. 18,00€
17,10€
Speichern 0,90€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
Festland Spanien
- Verlag VIENA EDICIONS
- ISBN13 9788417998486
- ISBN10 8417998489
- Gegenstandsart BUCH
- Buchseiten 176
- Sammlung MilFulls #
- Jahr der Ausgabe 2020
- Sprache Katalanisch
- Bindung Gebunden
Themen
WeltkücheLa millor cuina de l'illa de Menorca
Editorial VIENA EDICIONS
-5% Rabatt. 18,00€
17,10€
Speichern 0,90€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
Festland Spanien
Buch Details
Biografía del autor
Josep Borràs (Maó, 1931) va aprendre l'ofici de cuiner a l'hotel Sevilla, de Ciutadella, sota el mestratge de la seva mare, i durant quaranta anys va ser el xef del restaurant Rocamar de Maó. Un cop jubilat, el 1995 ha continuat lligat al món de la gastronomia de la seva terra. Damià Borras (Maó, 1957) autor del poemari Poemes amb adreça i de les novel·les El preu de marès i Qui fa la paga, és un traductor de clàssics com ara Goldoni, Vian o Genet, tasca que ha compaginat amb la divulgació del patrimoni culinari menorquí.