Warenkorb

Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments

Editorial ALTAMAR

Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments
-5% Rabatt.    31,00€
29,45€
Speichern 1,55€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag ALTAMAR
  • ISBN13 9788417872373
  • ISBN10 841787237X
  • Gegenstandsart BUCH
  • Buchseiten 192
  • Jahr der Ausgabe 2020
  • Sprache Katalanisch

Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments

Editorial ALTAMAR

-5% Rabatt.    31,00€
29,45€
Speichern 1,55€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

    UF1. Manipulació d aliments.
      NF1. La higiene alimentària.
      NF2. La contaminació dels aliments.
      NF3. Aplicació dels sistemes d'autocontrol
      NF4. Bones pràctiques d'higiene personal i manipulació d aliments.
      NF5. Bones pràctiques de neteja, desinfecció i manteniment d instal.lacions, equipaments i utensilis.
      NF6. Bones pràctiques en el control d al·lergògens i altres substàncies que provoquen intolerància.
        UF2. Protecció del medi ambient.
          NF7. Bones pràctiques en la utilització dels recursos.
          NF8. Bones pràctiques en la gestió dels residus.


              UF1. Manipulació d aliments.
                NF1. La higiene alimentària.
                NF2. La contaminació dels aliments.
                NF3. Aplicació dels sistemes d'autocontrol
                NF4. Bones pràctiques d'higiene personal i manipulació d aliments.
                NF5. Bones pràctiques de neteja, desinfecció i manteniment d instal.lacions, equipaments i utensilis.
                NF6. Bones pràctiques en el control d al·lergògens i altres substàncies que provoquen intolerància.
                  UF2. Protecció del medi ambient.
                    NF7. Bones pràctiques en la utilització dels recursos.
                    NF8. Bones pràctiques en la gestió dels residus.