Seguretat i higiene en la manipulació d'aliments
Editorial ALTAMAR
-5% disc. 31,00€
29,45€
Save 1,55€
Available online, receive it in 24/48h working days
Do you want to pick it up at the bookstore?
Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
Mainland Spain
- Publisher ALTAMAR
- ISBN13 9788417872373
- ISBN10 841787237X
- Type BOOK
- Pages 192
- Published 2020
- Language Catalan
Subjects
Formative CyclesSeguretat i higiene en la manipulació d'aliments
Editorial ALTAMAR
-5% disc. 31,00€
29,45€
Save 1,55€
Available online, receive it in 24/48h working days
Do you want to pick it up at the bookstore?
Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
Mainland Spain
Book details
- UF1. Manipulació d aliments.
- NF1. La higiene alimentària.
- NF2. La contaminació dels aliments.
- NF3. Aplicació dels sistemes d'autocontrol
- NF4. Bones pràctiques d'higiene personal i manipulació d aliments.
- NF5. Bones pràctiques de neteja, desinfecció i manteniment d instal.lacions, equipaments i utensilis.
- NF6. Bones pràctiques en el control d al·lergògens i altres substàncies que provoquen intolerància.
- UF2. Protecció del medi ambient.
- NF7. Bones pràctiques en la utilització dels recursos.
- NF8. Bones pràctiques en la gestió dels residus.
- UF1. Manipulació d aliments.
- NF1. La higiene alimentària.
- NF2. La contaminació dels aliments.
- NF3. Aplicació dels sistemes d'autocontrol
- NF4. Bones pràctiques d'higiene personal i manipulació d aliments.
- NF5. Bones pràctiques de neteja, desinfecció i manteniment d instal.lacions, equipaments i utensilis.
- NF6. Bones pràctiques en el control d al·lergògens i altres substàncies que provoquen intolerància.
- UF2. Protecció del medi ambient.
- NF7. Bones pràctiques en la utilització dels recursos.
- NF8. Bones pràctiques en la gestió dels residus.