Warenkorb

La cuina de sempre per a la gent d'avui. Receptes tradicionals catalanes posades al dia

Autor Jeroni Castell

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La cuina de sempre per a la gent d'avui. Receptes tradicionals catalanes posades al dia
-5% Rabatt.    18,90€
17,95€
Speichern 0,94€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788413562292
  • ISBN10 8413562295
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 144
  • Sammlung Sensacions #20
  • Jahr der Ausgabe 2022
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden
  • Zielgruppe Allgemein / Handel

Abschnitte

Spanische Küche

La cuina de sempre per a la gent d'avui. Receptes tradicionals catalanes posades al dia

Autor Jeroni Castell

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% Rabatt.    18,90€
17,95€
Speichern 0,94€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

Un llibre que recull tradició i modernitat, amb productes del mar i de la terra com a principals protagonistes

La cuina de sempre per a la gent d'avui és un recull de receptes de la cuina tradicional catalana, però adaptades al segle XXI. Canelons, suquet de peix, pollastre amb prunes, menjar blanc... Una seixantena de receptes, entre entrants, plats principals i postres, que sorprendran fins i tot els convidats més exigents. A més, van acompanyades de notes i consells del xef Jeroni Castell, amb una Estrella Michelin i dos Sol Repsol, que li donaran un toc més creatiu i personal. * Més de seixanta receptes entre entrants, plats principals i postres, que es caracteritzen per ser receptes clàssiques adaptades al segle XXI, receptes amb producte de temporada i sense deixar de banda que són receptes saludables.

Abschnitte

Spanische Küche

Mehr Bücher von Jeroni Castell