Shopping Cart

La cuina de sempre per a la gent d'avui. Receptes tradicionals catalanes posades al dia

Autor Jeroni Castell

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La cuina de sempre per a la gent d'avui. Receptes tradicionals catalanes posades al dia
-5% disc.    18,90€
17,95€
Save 0,94€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788413562292
  • ISBN10 8413562295
  • Type Book
  • Pages 144
  • Collection Sensacions #20
  • Published 2022
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic
  • Audience General / Trade

La cuina de sempre per a la gent d'avui. Receptes tradicionals catalanes posades al dia

Autor Jeroni Castell

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% disc.    18,90€
17,95€
Save 0,94€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Un llibre que recull tradició i modernitat, amb productes del mar i de la terra com a principals protagonistes

La cuina de sempre per a la gent d'avui és un recull de receptes de la cuina tradicional catalana, però adaptades al segle XXI. Canelons, suquet de peix, pollastre amb prunes, menjar blanc... Una seixantena de receptes, entre entrants, plats principals i postres, que sorprendran fins i tot els convidats més exigents. A més, van acompanyades de notes i consells del xef Jeroni Castell, amb una Estrella Michelin i dos Sol Repsol, que li donaran un toc més creatiu i personal. * Més de seixanta receptes entre entrants, plats principals i postres, que es caracteritzen per ser receptes clàssiques adaptades al segle XXI, receptes amb producte de temporada i sense deixar de banda que són receptes saludables.

More books by Jeroni Castell