Les llenties. Com preparar-les 10 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% Rabatt. 6,95€
6,60€
Speichern 0,35€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
Festland Spanien
- Verlag SD·EDICIONS
- ISBN13 9788412531657
- ISBN10 8412531655
- Gegenstandsart Buch
- Sammlung Productes de mercat #
- Jahr der Ausgabe 2023
- Sprache Katalanisch
- Bindung Gebunden
Les llenties. Com preparar-les 10 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% Rabatt. 6,95€
6,60€
Speichern 0,35€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
Festland Spanien
Buch Details
Com cuinar amb llenties, 10 receptes.
«Blanques, grogues, vermelles, marrons, amb nom propi com les verdes de Puy, les italia-nes de l’Úmbria o les rosses d’Armuña, la llentia o llentilla (lens culinaris) és una planta de l’extensa família de les lleguminoses o fabàcies (més de 20.000 espècies) que floreix durant els mesos d’estiu. Menjar de mort, menjar de vida, els jueus les cuinaven en mo-ments de dol i els italians en mengen, acompanyades de cotechino, la nit de Sant Silvestre per a celebrar l’arribada del nou any. És també el primer plat que ofereixen a les donesafricanes que acaben de donar a llum, pel seu valor nutritiu.»