Shopping Cart

Les llenties. Com preparar-les 10 vegades

Autor Montse Bertran

Editorial SD·EDICIONS

Les llenties. Com preparar-les 10 vegades
-5% disc.    6,95€
6,60€
Save 0,35€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788412531657
  • ISBN10 8412531655
  • Type Book
  • Collection Productes de mercat #
  • Published 2023
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Les llenties. Com preparar-les 10 vegades

Autor Montse Bertran

Editorial SD·EDICIONS

-5% disc.    6,95€
6,60€
Save 0,35€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Com cuinar amb llenties, 10 receptes.

«Blanques, grogues, vermelles, marrons, amb nom propi com les verdes de Puy, les italia-nes de l’Úmbria o les rosses d’Armuña, la llentia o llentilla (lens culinaris) és una planta de l’extensa família de les lleguminoses o fabàcies (més de 20.000 espècies) que floreix durant els mesos d’estiu. Menjar de mort, menjar de vida, els jueus les cuinaven en mo-ments de dol i els italians en mengen, acompanyades de cotechino, la nit de Sant Silvestre per a celebrar l’arribada del nou any. És també el primer plat que ofereixen a les donesafricanes que acaben de donar a llum, pel seu valor nutritiu.»