Cesta de la compra

Les llenties. Com preparar-les 10 vegades

Autor Montse Bertran

Editorial SD·EDICIONS

Les llenties. Com preparar-les 10 vegades
-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788412531657
  • ISBN10 8412531655
  • Tipo LIBRO
  • Colección Productes de mercat #
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Les llenties. Com preparar-les 10 vegades

Autor Montse Bertran

Editorial SD·EDICIONS

-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Com cuinar amb llenties, 10 receptes.

«Blanques, grogues, vermelles, marrons, amb nom propi com les verdes de Puy, les italia-nes de l’Úmbria o les rosses d’Armuña, la llentia o llentilla (lens culinaris) és una planta de l’extensa família de les lleguminoses o fabàcies (més de 20.000 espècies) que floreix durant els mesos d’estiu. Menjar de mort, menjar de vida, els jueus les cuinaven en mo-ments de dol i els italians en mengen, acompanyades de cotechino, la nit de Sant Silvestre per a celebrar l’arribada del nou any. És també el primer plat que ofereixen a les donesafricanes que acaben de donar a llum, pel seu valor nutritiu.»