Les llenties. Com preparar-les 10 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dto. 6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial SD·EDICIONS
- ISBN13 9788412531657
- ISBN10 8412531655
- Tipo LIBRO
- Colección Productes de mercat #
- Año de Edición 2023
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Les llenties. Com preparar-les 10 vegades
Editorial SD·EDICIONS
-5% dto. 6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
Com cuinar amb llenties, 10 receptes.
«Blanques, grogues, vermelles, marrons, amb nom propi com les verdes de Puy, les italia-nes de l’Úmbria o les rosses d’Armuña, la llentia o llentilla (lens culinaris) és una planta de l’extensa família de les lleguminoses o fabàcies (més de 20.000 espècies) que floreix durant els mesos d’estiu. Menjar de mort, menjar de vida, els jueus les cuinaven en mo-ments de dol i els italians en mengen, acompanyades de cotechino, la nit de Sant Silvestre per a celebrar l’arribada del nou any. És també el primer plat que ofereixen a les donesafricanes que acaben de donar a llum, pel seu valor nutritiu.»