Warenkorb

Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades

Autor Xesco Bueno

Editorial SD·EDICIONS

Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades
-5% Rabatt.    6,95€
6,60€
Speichern 0,35€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

  • Verlag SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788412531695
  • ISBN10 8412531698
  • Gegenstandsart Buch
  • Sammlung Productes de mercat #
  • Jahr der Ausgabe 2023
  • Sprache Katalanisch
  • Bindung Gebunden

Abschnitte

Rezepte

Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades

Autor Xesco Bueno

Editorial SD·EDICIONS

-5% Rabatt.    6,95€
6,60€
Speichern 0,35€
Verfügbar online, erhalten sie ihre bestellung in 24/48h

Möchten Sie es in der Buchhandlung abholen?
Kostenloser Versand ab 19€
Festland Spanien
KOSTENLOSER Versand ab 19 €

zum spanischen Festland

Versand in 24/48 Stunden

5% Rabatt auf alle Bücher

Kostenlose Abholung in der Buchhandlung

Komm und lass dich überraschen!

Buch Details

Xesco Bueno és de la collita del 68, generació X, en diuen. Criança de barri, roure català, arrels baturres i d?herència trianera. De ben jovenet salta de cuina en cuina descobrint els sabors de la vida i se?ls empassa tots fins a aterrar a l?escola de Mey Hofmann, on anys més tard farà també de docent. Cuiner de raça i old school, de ment inquieta, curiosa i revoltosa. Estudiant constant, divulgador i provocador de mena. Golafre. Bibliòfil aficionat i apassionat, col·leccionista de moments, olors i perfums, d?aliments i sabors. Lletraferit. Docent vocacional, gaudeix compartint coneixement, sigui impartint tallers de cuina o conferències, sigui fent classes magistrals o demostracions, fent ràdio o cuinant paraules en llibres i articles. Un cuiner que posa els seus pensaments a la cassola i els ingredients al teclat tot mirant de fer quelcom que finalment es pugui llegir. Autor d?Escuela de arroz, Cuinem a 4 mans i Cuina catalana oblidada, tots ells publicats amb l?editorial Larousse. El trobareu entre els fogons a la cuina de Ca l?Esteve de Castellbisbal, al Vallès Occidental.


Abschnitte

Rezepte