Shopping Cart

Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades

Autor Xesco Bueno

Editorial SD·EDICIONS

Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades
-5% disc.    6,95€
6,60€
Save 0,35€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788412531695
  • ISBN10 8412531698
  • Type Book
  • Collection Productes de mercat #
  • Published 2023
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Sections

Recipes

Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades

Autor Xesco Bueno

Editorial SD·EDICIONS

-5% disc.    6,95€
6,60€
Save 0,35€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Xesco Bueno és de la collita del 68, generació X, en diuen. Criança de barri, roure català, arrels baturres i d?herència trianera. De ben jovenet salta de cuina en cuina descobrint els sabors de la vida i se?ls empassa tots fins a aterrar a l?escola de Mey Hofmann, on anys més tard farà també de docent. Cuiner de raça i old school, de ment inquieta, curiosa i revoltosa. Estudiant constant, divulgador i provocador de mena. Golafre. Bibliòfil aficionat i apassionat, col·leccionista de moments, olors i perfums, d?aliments i sabors. Lletraferit. Docent vocacional, gaudeix compartint coneixement, sigui impartint tallers de cuina o conferències, sigui fent classes magistrals o demostracions, fent ràdio o cuinant paraules en llibres i articles. Un cuiner que posa els seus pensaments a la cassola i els ingredients al teclat tot mirant de fer quelcom que finalment es pugui llegir. Autor d?Escuela de arroz, Cuinem a 4 mans i Cuina catalana oblidada, tots ells publicats amb l?editorial Larousse. El trobareu entre els fogons a la cuina de Ca l?Esteve de Castellbisbal, al Vallès Occidental.


Sections

Recipes