Cesta de la compra

Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades

Autor Xesco Bueno

Editorial SD·EDICIONS

Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades
-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788412531695
  • ISBN10 8412531698
  • Tipo LIBRO
  • Colección Productes de mercat #
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Les anques de granota, com preparar-les 12 vegades

Autor Xesco Bueno

Editorial SD·EDICIONS

-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Xesco Bueno és de la collita del 68, generació X, en diuen. Criança de barri, roure català, arrels baturres i d?herència trianera. De ben jovenet salta de cuina en cuina descobrint els sabors de la vida i se?ls empassa tots fins a aterrar a l?escola de Mey Hofmann, on anys més tard farà també de docent. Cuiner de raça i old school, de ment inquieta, curiosa i revoltosa. Estudiant constant, divulgador i provocador de mena. Golafre. Bibliòfil aficionat i apassionat, col·leccionista de moments, olors i perfums, d?aliments i sabors. Lletraferit. Docent vocacional, gaudeix compartint coneixement, sigui impartint tallers de cuina o conferències, sigui fent classes magistrals o demostracions, fent ràdio o cuinant paraules en llibres i articles. Un cuiner que posa els seus pensaments a la cassola i els ingredients al teclat tot mirant de fer quelcom que finalment es pugui llegir. Autor d?Escuela de arroz, Cuinem a 4 mans i Cuina catalana oblidada, tots ells publicats amb l?editorial Larousse. El trobareu entre els fogons a la cuina de Ca l?Esteve de Castellbisbal, al Vallès Occidental.


Materias

Recetarios