Cesta de la compra

Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja

Autor Xesco Bueno

Editorial LAROUSSE

Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja
-5% dto.    29,95€
28,45€
Ahorra 1,50€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular
  • Editorial LAROUSSE
  • ISBN13 9788418473654
  • ISBN10 8418473657
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 256
  • Año de Edición 2021
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone
  • Audiencia General / "Trade"

Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja

Autor Xesco Bueno

Editorial LAROUSSE

-5% dto.    29,95€
28,45€
Ahorra 1,50€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

La cuina catalana és un reflex dels seus paisatges i les seves gents. És una cuina mediterrània de litoral i una cuina de terra endins, de tros i de pagès, una cuina de muntanya i una de ciutat, una cuina obrera i industrial. Totes conflueixen i conformen la riquesa de la cuina catalana. I és això el que es pretén mostrar amb aquest llibre, tot un un recorregut per la memòria culinària de Catalunya.

Xesco Bueno afegeix petits apunts biogràfics en aquest recorregut per la memòria i la geografia del país on ha crescut, per les seves cuines i per les persones que la representen. Aquesta cuina del sofregit i l'escalivada, de la cassola i el caliu, del rostit i del mà de morter es divideix en 13 apartats:

- De l'hort al plat

- De cullera i escudella

- Ca l'afartapobres

- Carreters i traginers

- De festa major

- Cuina obrera, industrial i suburbana

- Per a dies de carn

- Mar i muntanya

- Colls i punys

- De pescadors, de barca i de litoral

- Per a dies d'abstinència

- Llepolies i llaminadures

- Begudes i licors.

Amb pròleg de Toni Massanés, director de Fundació Alícia, i fotografies de Marian Montoro i José Luis Sánchez.