Warenkorb

CUINA DEL FOIE GRAS, LA

Autor Eliana Thibaut i Comalada

Editorial COSSETANIA

CUINA DEL FOIE GRAS, LA
-5% Rabatt.    15,00€
14,25€
Speichern 0,75€
  • Verlag COSSETANIA
  • ISBN13 9788496035058
  • ISBN10 8496035050
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 192
  • Sammlung El Cullerot
  • Jahr der Ausgabe 2012
  • Sprache Katalanisch

CUINA DEL FOIE GRAS, LA

Autor Eliana Thibaut i Comalada

Editorial COSSETANIA

-5% Rabatt.    15,00€
14,25€
Speichern 0,75€
Nicht online verfügbar, aber unsere buchhändlerinnen können die verfügbarkeit prüfen, um dir eine schätzung zu geben, wann wir es für dich bereit haben könnten.

Expertinnen Buchhändlerinnen
Persönliche Beratung
Versand in 24/48h
-5% Rabatt auf alle Bücher
Danke für den Einkauf
in echten Buchhandlungen.
KOSTENLOSE Abholung in der Buchhandlung
Kommen Sie und lassen Sie sich überraschen!

Buch Details

El foie gras no només es degusta damunt d'un canapè al començament d'un àpat de festa! Hi ha mil i una maneres de cuinar-lo, per si mateix o per encisar altres plats. Cru, rostit, passat per aigua o passat per la paella, com en el cas de la pasta de full Lucullus, l'eriçó de foie gras o el parfait al banyuls i amb múrgoles..., o amb una cocció més llarga, amb la terrina de becades amb tòfones, el filet de bou del Perigord o la carpa farcida..., acompanyat de pasta fresca, les carxofetes liles o la crema de llenties... el foie gras pot ser present en tots els menús i en totes les estacions de l'any. L'autora, en aquest llibre, ens dóna també totes les preparacions d'oca i d'ànec: magrets, aus senceres, rillettes i confits..., amb o sense foie gras. En total, 117 receptes, des de les més simples a les més sofisticades.
  • Verlag COSSETANIA
  • ISBN13 9788496035058
  • ISBN10 8496035050
  • Gegenstandsart Buch
  • Buchseiten 192
  • Sammlung El Cullerot
  • Jahr der Ausgabe 2012
  • Sprache Katalanisch

Mehr Bücher von Eliana Thibaut i Comalada