Shopping Cart

CUINA DEL FOIE GRAS, LA

Autor Eliana Thibaut i Comalada

Editorial COSSETANIA

CUINA DEL FOIE GRAS, LA
-5% disc.    15,00€
14,25€
Save 0,75€
  • Publisher COSSETANIA
  • ISBN13 9788496035058
  • ISBN10 8496035050
  • Type Book
  • Pages 192
  • Collection El Cullerot
  • Published 2012
  • Language Catalan

CUINA DEL FOIE GRAS, LA

Autor Eliana Thibaut i Comalada

Editorial COSSETANIA

-5% disc.    15,00€
14,25€
Save 0,75€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.

Expert booksellers
Personal advice
Shipping in 24/48h
-5% discount on all books
Thank you for shopping
at real bookstores.
FREE pickup at Bookstore
Come and be amazed!

Book Details

El foie gras no només es degusta damunt d'un canapè al començament d'un àpat de festa! Hi ha mil i una maneres de cuinar-lo, per si mateix o per encisar altres plats. Cru, rostit, passat per aigua o passat per la paella, com en el cas de la pasta de full Lucullus, l'eriçó de foie gras o el parfait al banyuls i amb múrgoles..., o amb una cocció més llarga, amb la terrina de becades amb tòfones, el filet de bou del Perigord o la carpa farcida..., acompanyat de pasta fresca, les carxofetes liles o la crema de llenties... el foie gras pot ser present en tots els menús i en totes les estacions de l'any. L'autora, en aquest llibre, ens dóna també totes les preparacions d'oca i d'ànec: magrets, aus senceres, rillettes i confits..., amb o sense foie gras. En total, 117 receptes, des de les més simples a les més sofisticades.
  • Publisher COSSETANIA
  • ISBN13 9788496035058
  • ISBN10 8496035050
  • Type Book
  • Pages 192
  • Collection El Cullerot
  • Published 2012
  • Language Catalan

More books by Eliana Thibaut i Comalada