El llibre dels embotits
Editorial EDICIONS SIDILLÀ
-5% dto. 15,00€
14,25€
Ahorra 0,75€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial EDICIONS SIDILLÀ
- ISBN13 9788494256486
- ISBN10 8494256483
- Tipo Libro
- Páginas 224
- Colección QuèViures #
- Año de Edición 2016
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Secciones
RecetariosEl llibre dels embotits
Editorial EDICIONS SIDILLÀ
-5% dto. 15,00€
14,25€
Ahorra 0,75€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables
¿Quieres recogerlo en librería?
¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
Catalunya és terra d'embotits. La majoria els elaborem amb carn de porc, tot i que també en fem de senglar o de xai. Tradicionalment la matança del porc constituïa la festa més important que es celebrava als masos. Quatre elaboradors d'embotits tradicionals ens expliquen tots els secrets de l'elaboració del fuet i de la llonganissa de Vic, de la llonganissa de la Cerdanya, del xolís del Pallars i del paltruc de l'Empordà. Totes les receptes explicades pas a pas per poder elaborar a casa els millor embotits de la nostra tradició.