Shopping Cart

Destil·lant Escòcia. Homenatge d'El Celler de Can Roca a la gastronomia escocesa

Editorial LIBROOKS BARCELONA

Destil·lant Escòcia. Homenatge d'El Celler de Can Roca a la gastronomia escocesa
-5% disc.    25,00€
23,75€
Save 1,25€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
  • Publisher LIBROOKS BARCELONA
  • ISBN13 9788494872525
  • ISBN10 8494872524
  • Type BOOK
  • Pages 336
  • Collection CATALAN #
  • Published 2018
  • Language Catalan
  • Bookbinding Board

Destil·lant Escòcia. Homenatge d'El Celler de Can Roca a la gastronomia escocesa

Editorial LIBROOKS BARCELONA

-5% disc.    25,00€
23,75€
Save 1,25€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain

Book details

Un homenatge de El Celler de Can Roca a la gastronomia escocesa. Escocia i gastronomia? A priori, no sembla una relació massa suggeridora. Què duu, aleshores, en Joan, en Josep i en Jordi Roca a iniciar un viatge gastronòmic per Escòcia? La curiositat! La insaciable curiositat gastronòmica dels germans Roca els porta a una terra propera geogràficament a Girona, però culturalment exòtica si es mira des d’una perspectiva mediterrània. En el seu periple per terres escoceses compten amb uns guies de luxe: els dos llibres de viatge del segle XVIII "A Journey to the Western Islands of Scotland", de Samuel Johnson; y "The Journal of a Tour to the Hebrides, de James Boswell". Els Roca s’apropen a la gastronomia escocesa de puntetes, amb tacte, de la manera humil i respectuosa amb què se solen apropar a allò que aprecien. Tenen intenció de llegir, ànims per interpretar i ganes d’aprendre de tot el que han vist durant els viatges. El tast de productes, els àpats en restaurants o en els paratges més insospitats i les converses amb especialistes i entusiastes amb qui s’han trobat deixen empremta i, després del merescut descans, els plats per homenatjar Escòcia surten a mansalva. Les quaranta receptes que recull aquest llibre són un tribut als excel·lents productes trobats, un cant a les tradicions i una recerca d’unions entre dues cultures gastronòmiques que no s’assemblen: el Mediterrani i l’Atlàntic al paral·lel 60º.