Shopping Cart

El secret més ben guardat. Edició especial gastronòmica

Autor Robert F. DeVellis

Editorial ARA LLIBRES

El secret més ben guardat. Edició especial gastronòmica
-5% disc.    14,96€
14,21€
Save 0,75€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher ARA LLIBRES
  • ISBN13 9788416154814
  • ISBN10 8416154813
  • Type BOOK
  • Pages 160
  • Published 2016
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Subjects

Recipes

El secret més ben guardat. Edició especial gastronòmica

Autor Robert F. DeVellis

Editorial ARA LLIBRES

-5% disc.    14,96€
14,21€
Save 0,75€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book details

Marc Estévez i Robert Höss, nascuts a Barcelona i Manresa, respectivament, són dos boletaires professionals que recorren muntanyes, boscos i parts d'Europa i la península Ibèrica a la recerca d'aquests fascinants organismes. Els rovellons dels Alps francesos o els ceps de Romania són alguns dels tresors que els tenen ocupats durant bona part de l'any. Des de fa força temporades treballen pel grup Estany, una empresa de Bages amb més de 30 anys d'experiència en la comercialització del bolet silvestre fresc. Un altre vessant de la seva feina en alguns països de l'est d'Europa, a més de la recol·lecció, consisteix en la formació de boletaires professionals, una iniciativa que pretén aconseguir que les persones d'aquests indrets converteixin aquesta activitat en el seu mitjà de vida.

El llibre que teniu a les mans amaga tot allò que sempre heu volgut saber sobre els bolets. A El secret més ben guardat trobareu més d?una vintena de rutes boletaires repartides per tot el territori català, amb mapes, explicacions detallades dels millors boscos i racons, fotografies i comentaris de les nostres experiències, bolets més freqüents, els millors mesos de l?any per trobar-los i, fins i tot, l?agosarada informació dels secrets de cada zona. En aquesta edició especial, la cuina del restaurant Sala aporta el millor receptari per gaudir dels plats més exquisits fets, és clar, amb els bolets del vostre cistell. Una trentena de receptes senzilles i delicioses que parlen de la tradició i l?esperit creatiu de la nostra cuina d?avui i de sempre.

Subjects

Recipes