La cuina japonesa del Kabuki. Receptes senzilles i sanes de la gastronomia japonesa
Editorial COLUMNA
Free shipping
Mainland Spain
Mainland Spain
- Publisher COLUMNA
- ISBN13 9788466414364
- ISBN10 8466414363
- Type BOOK
- Pages 176
- Collection NO FICCIÓ COLUMNA #
- Published 2011
- Language Catalan
- Bookbinding Board
La cuina japonesa del Kabuki. Receptes senzilles i sanes de la gastronomia japonesa
Editorial COLUMNA
-5% disc. 24,90€
23,65€
Save 1,24€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
Mainland Spain
Book details
"Una vivència gastronòmica és rodona quan aconsegueix activar els nostres tres cervells: el primari o animal, el mamífer o sensorial i l'humà o espiritual. Moltes de les experiències gastronòmiques més gratificants les he viscut al Kabuki de la mà de Ricardo Sanz i el seu equip, que aconsegueixen arribar a estimular tant els meus records com les meves il·lusions amb una cuina plena de puresa, elegància i equilibri. El coneixement de l'heterodòxia japonesa que posseeix Ricardo, juntament amb la seva creativitat mediterrània, fan de la seva cuina una fórmula única".