Les postres de l'àvia
Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
Mainland Spain
- Publisher EDICIONES DE LA MAGRANA
- ISBN13 9788482645940
- ISBN10 8482645943
- Type BOOK
- Pages 173
- Collection Cuina #
- Published 2012
- Language Catalan
- Bookbinding Paperback with flaps
Subjects
Desserts And PastryLes postres de l'àvia
Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
-5% disc. 18,00€
17,10€
Save 0,90€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
Mainland Spain
Book details
Amb Les postres de làvia es recupera un dels receptaris clàssics més populars de la cuina i la pastisseria catalanes. A la primera part hi trobareu totes aquelles receptes de pastissos i dolços de clares arrels catalanes o que el temps, el costum i la gent els ha fet catalans. La resta del llibre són les receptes de Josep Rondissoni, un cuiner dorigen suís, deixeble dAuguste Escoffier, que des del 1921 va ser un conegut professor de cuina a lInstitut de Cultura i Biblioteca Popular de la Dona de Barcelona.
Subjects
Desserts And PastryMore books by Antonio Escribá
12,84€
13,52€
Ask for avalaibility
13,13€
13,82€
Ask for avalaibility
6,71€
7,06€
Ask for avalaibility