Shopping Cart

Tractaments d'aigua residual a la indústria alimentària.

Autor Consol Mas Vello / Santamaria Mercè Raventós

Editorial EDICIONS UPC

Tractaments d'aigua residual a la indústria alimentària.
-5% disc.    5,86€
5,56€
Save 0,29€
  • Publisher EDICIONS UPC
  • ISBN13 9788483013113
  • ISBN10 8483013118
  • Type Book
  • Pages 87
  • Collection Aula politécnica
  • Published 1999
  • Bookbinding Rustic

Tractaments d'aigua residual a la indústria alimentària.

Autor Consol Mas Vello / Santamaria Mercè Raventós

Editorial EDICIONS UPC

-5% disc.    5,86€
5,56€
Save 0,29€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.

Expert booksellers
Personal advice
Shipping in 24/48h
-5% discount on all books
Thank you for shopping
at real bookstores.
FREE pickup at Bookstore
Come and be amazed!

Book Details

La indústria alimentària consumeix una part important dels recursos hídrics, que cada dia són més escassos i valorats.
Les aigües residuals dels processos productius han de ser tractades degudament per adequar-les a les exigències de l’entorn i a les limitacions que la legislació determina. Els conceptes principals es defineixen al primer capítol. A continuació es descriuen els processos de tractament d’aigua més importants. Com és lògic, molts d’aquests processos de tractament no són exclusius de les indústries alimentàries, sinó que són comuns al tractament d’aigües per a qualsevol indústria.
El tercer capítol fa èmfasi especialment en les característiques diferenciadores de les indústries alimentàries i també se¿n detallen amb més profunditat algunes de les més importants.
Al quart capítol s’introdueixen els detalls del dimensionament de les instal•lacions de tractament més importants, a fi de completar la descripció dels tractaments feta al capítol anterior amb unes orientacions que permetin al tècnic no sols conèixer els processos i les instal•lacions sinó també desenvolupar projectes de disseny.
Finalment, es fa una descripció de les tendències actuals en els tractaments d’aigua a les indústries alimentàries, les quals són molt marcades per les exigències de qualitat dels productes i per les exigències mediambientals de l’entorn.
  • Publisher EDICIONS UPC
  • ISBN13 9788483013113
  • ISBN10 8483013118
  • Type Book
  • Pages 87
  • Collection Aula politécnica
  • Published 1999
  • Bookbinding Rustic

More books by Santamaria Mercè Raventós