Shopping Cart

Toda la gastronomia de la A a la Z Productos, técnicas y recetas

Editorial EVEREST

Toda la gastronomia de la A a la Z Productos, técnicas y recetas
-5% disc.    54,95€
52,21€
Save 2,75€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EVEREST
  • ISBN13 9788424184490
  • ISBN10 8424184491
  • Type Book
  • Pages 494
  • Published 2003
  • Language Spanish
  • Bookbinding Cloth

Sections

Gastronomy , Recipes

Toda la gastronomia de la A a la Z Productos, técnicas y recetas

Editorial EVEREST

-5% disc.    54,95€
52,21€
Save 2,75€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Con más de 900 ingredientes, 350 recetas de la cocina tradicional, 400 términos culinarios, 200 técnicas de preparación y alrededor de 1500 fotografías a color, este completo Diccionario ilustrado de gastronomía es un compañero indispensable para los amantes de la cocina de todo el mundo.

Sections

Gastronomy , Recipes