Shopping Cart

Menja't una cama (amb guarnició)

Autor Ignasi Riera

Editorial EDITORIAL MONTFLORIT

Menja't una cama (amb guarnició)
-5% disc.    11,90€
11,30€
Save 0,59€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher EDITORIAL MONTFLORIT
  • ISBN13 9788495705372
  • ISBN10 8495705370
  • Type Book
  • Pages 103
  • Collection Cinc Sentits
  • Published 2006
  • Language Spanish
  • Bookbinding Rustic

Menja't una cama (amb guarnició)

Autor Ignasi Riera

Editorial EDITORIAL MONTFLORIT

-5% disc.    11,90€
11,30€
Save 0,59€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Una obra sintètica de la vida i miracles, en el camp dels sentiments més nobles, de l'Ignasi Riera. Es tracta d'un text deliciós, amb anades i vingudes cap a la teologia: «Gràcies, Senyor, perquè ens has ensenyat a pecar de golafreria!» Amb incursions filosòfiques: «El sentit final de la lectura ha estat sempre o el d'ajudar a suportar la fam o el d'animar a afartar-se, transcric la meva experiència.» Però per damunt de tot és un llibre intel·ligent, de cuina, ple de suggeriments: «De primer plat, una truita de xanguet, acompanyada de tomàquets lil·liputencs, per culminar l'àpat amb un lletó al forn acompanyat d'una crema de magranes.» «I que no hi ha re que pugui quedar fora d'un plat d'arròs. Hi caben els cargols, l'anguila, les carxofes, la costella de porc, els tomàquets, els pebrots verds, disposats a fer conxorxa amb crancs i galeres, amb bacallà, bledes, rap, all o safrà.» «Lliçó: un cochinillo per sopar, a Segòvia, pot ser un bon entrant... si sabeu triar la resta del menú i el vi que l'ajudarà a pair.»

More books by Ignasi Riera