Shopping Cart

Del cuscus al sushi

Autor Marta Carnicero

Editorial COLUMNA

Del cuscus al sushi
-5% disc.    23,90€
22,70€
Save 1,19€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher COLUMNA
  • ISBN13 9788466407526
  • ISBN10 8466407529
  • Type Book
  • Pages 250
  • Collection COL.LECCIO CUINA #28
  • Published 2006
  • Language Catalan
  • Bookbinding Board

Sections

World Cuisine

Del cuscus al sushi

Autor Marta Carnicero

Editorial COLUMNA

-5% disc.    23,90€
22,70€
Save 1,19€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Carnicero Hernanz, Marta
MARTA CARNICERO HERNANZ (Barcelona, 1974), enginyera industrial i professora de tecnologia, es dedica a la cuina com a aficionada des que era petita. La seva inquietud gastronòmica l'ha dut a estudiar a la prestigiosa Escola d'Hostaleria Hofmann, així com a realitzar diversos cursos monogràfics.Actualment col·labora regularment en premsa escrita, així com al programa Via lliure (RAC1), des d'on aconsegueix transmete al públic el seu entusiasme per la bona cuina. Ha col·laborat també als programes De boca en boca (COM Ràdio) i La bona vida (CityTV).El 2004 va publicar Passa'm la recepta, un receptari modern i per a tots els gustos, i també és autora del llibre La cuina del thermomix (2005). Tant l'un com l'altre han estat reeditats diverses vegades.
Receptes d?arreu del món per viatjar sense sortir de casaFa uns quants anys, sushi, sashimi, tempura, wasabi eren paraules desconegudes per a molts. Avui, molta gent sap què són i els ha tastat: formen part de la gastronomia japonesa, que està de moda

Sections

World Cuisine

More books by Marta Carnicero