Shopping Cart

Atrapada al mirall

Autor Gemma Lienas

Editorial EDITORIAL EMPURIES

Atrapada al mirall
-5% disc.    18,90€
17,95€
Save 0,94€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
  • Publisher EDITORIAL EMPURIES
  • ISBN13 9788497872560
  • ISBN10 8497872568
  • Type BOOK
  • Pages 224
  • Collection Empúries Narrativa
  • Published 2007
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Atrapada al mirall

Autor Gemma Lienas

Editorial EDITORIAL EMPURIES

-5% disc.    18,90€
17,95€
Save 0,94€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

La Laura Bellido és una arquitecta amb estudi propi, un marit atractiu i simpàtic i un fill de sis anys; no té problemes de diners, ni aparentment de cap mena, i sembla una dona feliç. Res no fa pensar que una matinada, després d'un romàntic sopar amb el seu home, la Laura acabarà estimbant-se per les costes del Garraf. Quan la Gina, la seva íntima amiga que viu a l'estranger, rep la notícia de la seva mort, té la sensació que hi ha alguna cosa que no encaixa; aquesta intuïció inicial va prenent cos quan s'instal·la a Barcelona i aprofundeix en la vida, aparentment estable, de la seva amiga. A partir de les converses amb les persones més properes a la Laura, la Gina comença a descabdellar un fil que la portarà a descobrir una reveladora història que feia anys que la seva amiga mantenia amagada.
Gemma Lienas, amb l'habilitat narrativa que la caracteritza, construeix un thriller psicològic trepidant i molt ben trabat que atrapa el lector des de les primeres pàgines. D'una profunditat commovedora, i plena de detalls molt reveladors sobre les relacions de poder entre les persones, Atrapada al mirall és una novel·la coral que s'endinsa en les complexitats de les contradiccions humanes.

Gemma Lienas (Barcelona, 1951) és escriptora, col·labora habitualment en mitjans de comunicació radiofònics i fa classes en el postgrau d'escriptura narrativa de la Universitat de Barcelona. Entre molts altres títols, són obra seva les novel·les Anoche soñé contigo, El final del joc (Premi de les lletres catalanes Ramon Llull 2003) i les obres per a tots els públics Bitllet d'anada i tornada (Premi L'Odissea), El diari lila de la Carlota (premi Unesco per la tolerància). El diari vermell de la Carlota i El diari blau de la Carlota, publicades per Empúries. Ha estat traduïda a diverses llengües i ha publicat un volum de cròniques combatives sota el suggerent títol de Rebels, ni putes ni submises, un llibre en contra de la regularització de la prostitució titulat Vull ser puta i un compendi d'articles sobre la discriminació que pateixen les dones encara avui dia titulat Pornografia i vestits de núvia.
Podeu trobar més informació a la seva pàgina web www.gemmalienas.com