Shopping Cart

El libro de los pescados

Autor Carmen Vélez

Editorial ALIANZA EDITORIAL, S.A.

El libro de los pescados
-5% disc.    15,95€
15,16€
Save 0,80€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher ALIANZA EDITORIAL, S.A.
  • ISBN13 9788420660714
  • ISBN10 842066071X
  • Type Book
  • Pages 417
  • Collection ALIANZA BIBLIOTECA ESPIRAL #
  • Published 2006
  • Language Spanish
  • Bookbinding Wire

Sections

Recipes

El libro de los pescados

Autor Carmen Vélez

Editorial ALIANZA EDITORIAL, S.A.

-5% disc.    15,95€
15,16€
Save 0,80€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

Alimento de gran consumo y altamente apreciado por los españoles, el pescado ha dado origen a una imaginativa y rica cultura culinaria. Dada la amplitud de la materia, CARMEN VÉLEZ se circunscribe en esta guía a las variedades más corrientes de nuestras costas y ríos. Tras unas secciones introductorias dedicadas a los caldos, las salsas, las hierbas y las especias, EL LIBRO DE LOS PESCADOS ofrece las recetas más sabrosas de casi cincuenta clases de peces y moluscos (entre ellos las anchoas, el bacalao, el besugo, el bonito, la dorada, el emperador, el lenguado, la lubina, la merluza, el mero, el rape, el rodaballo, los salmonetes, las sardinas, las almejas, los mejillones y los calamares).

Sections

Recipes

More books by Carmen Vélez