En las profundidades. Cocinar pescado desde Venecia hasta Tokio
Editorial SALSA BOOKS
-5% disc. 5,95€
5,65€
Save 0,30€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
Mainland Spain
- Publisher SALSA BOOKS
- ISBN13 9788496599994
- ISBN10 849659999X
- Type Book
- Pages 224
- Collection COCINA #
- Published 2011
- Language Spanish
- Bookbinding Board
Sections
RecipesEn las profundidades. Cocinar pescado desde Venecia hasta Tokio
Editorial SALSA BOOKS
-5% disc. 5,95€
5,65€
Save 0,30€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
Mainland Spain
Book Details
Libro de cocina dedicado al pescado mezclado con libro de viajes. Este es un libro de cocina con una diferencia... cada parte de él ha sido creada por el artista Jake Tilson.