Shopping Cart

El jamón. Elegirlo, cortarlo y saborearlo. Para torpes

Autor Juan Carlos Gómez Sierra

Editorial ANAYA MULTIMEDIA, S.A.

El jamón. Elegirlo, cortarlo y saborearlo. Para torpes
-5% disc.    18,70€
17,76€
Save 0,93€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher ANAYA MULTIMEDIA, S.A.
  • ISBN13 9788441530126
  • ISBN10 8441530122
  • Type Book
  • Pages 192
  • Published 2011
  • Language Spanish
  • Bookbinding Paperback with flaps

El jamón. Elegirlo, cortarlo y saborearlo. Para torpes

Autor Juan Carlos Gómez Sierra

Editorial ANAYA MULTIMEDIA, S.A.

-5% disc.    18,70€
17,76€
Save 0,93€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

El buen jamón curado, es uno de los manjares más sabrosos de la cocina mediterránea. Un alimento sano que nos hace disfrutar intensamente del placer de comer. Pero ¿cómo saber qué jamón elegir?, ¿de qué región?, ¿de qué tipo (jamón de bellota, recebo...)?... y más adelante ¿cómo realizar un buen corte? Cuántos jamones has tenido en casa y te has quedado con la sensación de que no los aprovechabas... Para resolver todas tus dudas, déjate guiar por Juan Carlos Gómez, formador y campeón Nacional e Internacional de corte de jamón; que a través de este libro te desvela todos los secretos para disfrutar de una de las mayores delicias de nuestra gastronomía.