Shopping Cart

De la cuina a la taula en 10 minuts. 3 passos i llest (Lékué)

Autor Lékué

Editorial EDITORIAL AMAT

De la cuina a la taula en 10 minuts. 3 passos i llest (Lékué)
-5% disc.    9,95€
9,46€
Save 0,50€
  • Publisher EDITORIAL AMAT
  • ISBN13 9788497356701
  • ISBN10 8497356705
  • Type Book
  • Pages 96
  • Published 2012
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Sections

Recipes

De la cuina a la taula en 10 minuts. 3 passos i llest (Lékué)

Autor Lékué

Editorial EDITORIAL AMAT

-5% disc.    9,95€
9,46€
Save 0,50€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.

Expert booksellers
Personal advice
Shipping in 24/48h
-5% discount on all books
Thank you for shopping
at real bookstores.
FREE pickup at Bookstore
Come and be amazed!

Book Details

Fàcils i ràpides receptes explicades i il?lustrades, pas a pas, per a cuinar amb microones. Innovaràs en el teu menú diari i milloraràs les teves habilitats de cuina i la teva alimentació. Conèixer millor quins son els elements necessaris per seguir una alimentació equilibrada i quin és el seu temps de preparació ha estat el punt de partida d?aquest llibre de 35 receptes per a microones desenvolupades juntament amb Fundació Alícia. Receptes que prepararàs en només 10 minuts i en 3 passos i amb les que a més a més podràs conèixer consells necessaris per millorar el resultat dels seus plats. Recomanat per a tots aquells que vulguin estalviar temps a la cuina sense renunciar a cuinar plats deliciosos i sans. Per a la preparació de les receptes, s?ha comptat amb els millors cuiners, químics, tecnòlegs d?aliments, nutricionistes i dissenyadors. Inclou il?lustracions i fotografies que expliquen gràficament la elaboració de les receptes. Receptes amb ingredients que trobes a la cantonada de casa. Les 35 receptes son fàcils i molt ràpides de cuinar. Ferran Adrià és col?laborador de la Fundació Alícia, fundació dedicada a la innovació tecnològica en la cuina i que treballa per ser un referent dins l?àmbit de la investigació aplicada a la cuina.
  • Publisher EDITORIAL AMAT
  • ISBN13 9788497356701
  • ISBN10 8497356705
  • Type Book
  • Pages 96
  • Published 2012
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Sections

Recipes