Shopping Cart

Cuina del divendres. Les receptes de Pep Nogué

Autor Pep Nogué i Puigvert

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Cuina del divendres. Les receptes de Pep Nogué
-5% disc.    9,95€
9,46€
Save 0,50€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
  • Publisher COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490343128
  • ISBN10 8490343128
  • Type BOOK
  • Pages 192
  • Collection Escudella
  • Published 2015
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Cuina del divendres. Les receptes de Pep Nogué

Autor Pep Nogué i Puigvert

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% disc.    9,95€
9,46€
Save 0,50€
Available online, receive it in 24/48h working days

Do you want to pick it up at the bookstore?
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

Nogué, Pep
En Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant, sí, llegiu bé, sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diversos hotels i restaurants, l'escriptura de llibres i d'articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en un munt d'aspectes relacionats amb la gastronomia fins a batejar-lo com a activista gastronòmic. Col·labora habitualment a la revista Cuina, a Catalunya Ràdio al programa El suplement amb Sílvia Cóppulo o TV3 al programa Divendres amb en Xavi Coral i l'Espartac Peran. Podeu saber-ne més a la seva web (www.pepnogue.cat), a Twitter (@pepnogue), Facebook i Instagram.
El llibre que teniu a les mans és un compendi de quilòmetres, un grapat de sortides, moltes vivències, alguns centenars de tertúlies, milers de coneixences i una bona dosi de receptes que han anat sortint al llarg de tots els pobles que en Pep Nogué, cuiner i divulgador gastronòmic, ha anat compartint amb l'Espartac Peran i tota la colla del programa Divendres, de TV3, que es fa cada tarda, de dilluns a divendres. S'ho passen bé i això es nota. Aprenen un fotimer de coses a cada poble on van. La cuina de cada indret i els aliments que hi troben són importants per conèixer cada dia més el nostre patrimoni, però encara ho és més aprendre-ho de la veu, les mans, les rialles i les mirades de les persones que s'hi van trobant. Descobriu tota la saviesa que ens regala aquesta bona gent. Que us vagi de gust!