Shopping Cart

Cuina flexivegetariana. Menús flexitarians per a 21 dies

Autor Adam Martín Skilton

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Cuina flexivegetariana. Menús flexitarians per a 21 dies
-5% disc.    18,50€
17,58€
Save 0,93€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
  • Publisher COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490345696
  • ISBN10 8490345694
  • Type BOOK
  • Pages 144
  • Collection Sensacions #3
  • Published 2000
  • Language Catalan
  • Bookbinding Rustic

Cuina flexivegetariana. Menús flexitarians per a 21 dies

Autor Adam Martín Skilton

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% disc.    18,50€
17,58€
Save 0,93€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain

Book details

Adam Martín, periodista especialista en nutrició, ens parla del flexitarianisme, un estil de vida que ens proporciona tots els avantatges d'una dieta vegetariana, però sense haver d'eliminar totalment el consum de carn, peix o altres tipus de proteïna animal. A més de conèixer-ne els beneficis, hi trobareu 80 receptes delicioses i un menú complet amb esmorzars, dinars i sopars per poder explorar el món flexitarià en un total de 21 dies.

Perquè, com apunten tots els especialistes, els aliments vegetals tenen un paper fonamental en la nostra salut i han de ser els principals protagonistes d'una dieta saludable i equilibrada; però encara és millor si els sabem combinar, de tant en tant, amb aliments d'origen animal.

Adam Martín Skilton (Tossa de Mar, 1973) és pare de tres nenes, gastrònom, periodista des de fa gairebé 25 anys, màster en Nutrició i Salut i es considera un home flexible. Ha treballat a la televisió i a la ràdio dirigint, presentant i escrivint programes (Catalunya Ràdio, RAC1, COM Ràdio, Ràdio Barcelona, TV3, Antena 3, Telecinco, BTV i 8TV) i ha escrit per al diari Ara. Ha fundat i dirigit el web etselquemenges.cat i actualment és el director de barcelonahealthy.com. Ha estat professor de Nutrició Natural del màster de Desenvolupament i Lideratge de la UB. És autor, entre d’altres, dels llibres de nutrició i cuina Menjar per ser millors i Cuina natural i de l’assaig Mans. Una reivindicació de la vida manual.