Shopping Cart

Chocolate II. Repostería, panadería, cocina con chocolate, helados y bebidas

Editorial VORWERK (THERMOMIX)

Chocolate II. Repostería, panadería, cocina con chocolate, helados y bebidas
-5% disc.    15,00€
14,25€
Save 0,75€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

  • Publisher VORWERK (THERMOMIX)
  • ISBN13 9788461656769
  • ISBN10 8461656768
  • Type Book
  • Pages 232
  • Collection THERMOMIX #
  • Published 2017
  • Language Spanish
  • Bookbinding Board

Chocolate II. Repostería, panadería, cocina con chocolate, helados y bebidas

Editorial VORWERK (THERMOMIX)

-5% disc.    15,00€
14,25€
Save 0,75€
Not available, ask for avalaibility
Free shipping on orders over 19€
Mainland Spain
FREE shipping from €19

to mainland Spain

24/48h shipping

5% discount on all books

FREE pickup at the bookstore

Come and be surprised!

Book Details

El segundo tomo de la obra oficial de Thermomix "Chocolate" ofrece un sinfín de posibilidades para cocinar con este ingrediente que levanta pasiones. Recetas saladas, panes, helados y bebidas son solo una muestra de las posibilidades que ofrece este ingrediente.