Shopping Cart

Solcs
-5% disc.    14,50€
13,77€
Save 0,72€
-5% disc.    14,50€
13,77€
Save 0,72€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.

Expert booksellers
Personal advice
Shipping in 24/48h
-5% discount on all books
Thank you for shopping
at real bookstores.
FREE pickup at Bookstore
Come and be amazed!

Book Details

Aquest llibre és una simbiosi entre grafismes i poemes, uns dibuixos de línies fetes a tinta xinesa que dibuixen les sensacions amb la seva aparent abstracció i ens endinsen encara més a la simplicitat i concreció de l'estructura dels haikus.
Aquest recull que a l'autora, Joana Raspall, li va servir per fer del cor i del pensament paraula, a Conxi Rosique, li ha permès recrear l'obra en dibuix i oferir així, als lectors, una versió inèdita dels poemes.
Mots i traces ens ajuden a endinsar-nos en aquest món de sensibilitat i sentiment formant un conjunt harmònic.

Joana Raspall (Barcelona, 1913 - Sant Feliu de Llobregat, 2013).
Poeta, lexicòloga, bibliotecària, mestra, activista i escriptora. Va viure per cultivar la llengua.
Va escriure, tant per a adults com per a infants, teatre, narrativa i, sobretot, poesia. Joana Raspall deia que la seva poesia de debò era la que feia per a ella mateixa, publicada com a obra completa en el llibre Batecs de paraules en el centenari del seu naixement. També va ser autora de diccionaris i, sobretot, va ser pionera en la poesia infantil i juvenil. Volia que els infants estimessin la poesia.
Els haikus van ser una part important de l'obra. Des que va començar a compondre'n, ho va fer sempre fidel a l'estructura japonesa, aconseguint donar l'aparença de senzill al que és complicat.

More books by Conxi Rosique