Pastisseria tradicional per fer a casa
Editorial VIENA EDICIONS
Do you want to pick it up at the bookstore?
Mainland Spain
- Publisher VIENA EDICIONS
- ISBN13 9788417998745
- ISBN10 8417998748
- Type Book
- Pages 112
- Collection MilFulls
- Published 2021
- Language Catalan
- Bookbinding Rustic
Sections
Desserts And PastryPastisseria tradicional per fer a casa
Editorial VIENA EDICIONS
Do you want to pick it up at the bookstore?
Mainland Spain
Book Details
Biografía del autor
Victòria Gudiol Salom (Barcelona, 1980) Va estudiar a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Ha treballat en diferents pastisseries i forns de Catalunya (Pastisseria Escribà, Pastisseria Mauri, Forn Calderón, Forn Batalla, etc.), que li han desvetllat un gran interès per recopilar les receptes de la pastisseria tradicional catalana. En el llibre ens mostra el seu doble vessant artístic, que combina la formació en belles arts, que li ve per ascendència familiar, amb la pastisseria. L’autora ha volgut crear un llibre que realci la importància del receptari pastisser tradicional, perquè no quedi en l’oblit, i l’ha il·lustrat personalment amb els seus dibuixos amb aquarel·les i les seves fotografies.