Shopping Cart

De lÕArrossar a la Taula. Terres de lÕEbre

Autor Eva Artal Rocamora / M. Teresa Castello Bou / Cristina Gine Miro

Editorial EL FARELL EDICIONS

De lÕArrossar a la Taula. Terres de lÕEbre
-5% disc.    18,00€
17,10€
Save 0,90€
  • Publisher EL FARELL EDICIONS
  • ISBN13 9788492811816
  • ISBN10 8492811811
  • Type Book
  • Pages 160
  • Collection Rebost i Cuina
  • Language Catalan

De lÕArrossar a la Taula. Terres de lÕEbre

Autor Eva Artal Rocamora / M. Teresa Castello Bou / Cristina Gine Miro

Editorial EL FARELL EDICIONS

-5% disc.    18,00€
17,10€
Save 0,90€
Available online, receive it in 24/48h working days
Free shipping on orders over 19€  
Mainland Spain
ó
Do you want to pick it up at the bookstore?

Expert booksellers
Personal advice
Shipping in 24/48h
-5% discount on all books
Thank you for shopping
at real bookstores.
FREE pickup at Bookstore
Come and be amazed!

Book Details

L'arròs és el principal protagonista de la cultura gastronòmica de Terres de l'Ebre -Montsià, Baix Ebre, Ribera d'Ebre i Terra Alta. Per elaborar el llibre hem entrevistat moltes persones del territori que ens han explicat les receptes i les seves vivències. Hem inclòs en cada recepta un petit extracte de la persona informant on ens parla del què li evoca el plat, dels seus records en relació amb aquest menjar, de qui el va aprendre, etc. Amb aquest receptari, no només es pretén mostrar la cuina de l'arròs ebrenca sinó també una forma de vida, unes tradicions, uns productes autòctons, una forma de menjar i de gaudir del que es cuina, que ens ajuden a conèixer aquesta cultura gastronòmica popular. Les 83 receptes s'han classificat segons la tipologia dels seus ingredients. Així, trobarem arrossos de salaons, de l'horta i el corral, de bosc i caça, de mar i muntanya i de peix i closca. A més a més, hem inclòs un apartat dedicat a altres menges, que fa referència a plats ben heterogenis, on l'arròs hi és present en major o menor mesura i, finalment, un petit apartat per als més llépols.
  • Publisher EL FARELL EDICIONS
  • ISBN13 9788492811816
  • ISBN10 8492811811
  • Type Book
  • Pages 160
  • Collection Rebost i Cuina
  • Language Catalan